+36-30-962-8941 info@brandt.hu

Gyik

(Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi az alpintechnika?
A hatályos szabályzások betartása mellett, képzett szakemberek által végzett munkálatok beülők és rögzített kötelek alkalmazásával. Főként az építőiparban, és az energiaszektorban jellemző.

Az alpintechnika előnyei:
a munkavégzéshez szükséges eszközök gyors felszerelése és eltávolítása
minimális kényelmetlenség, és maximális biztonság az épületben tartózkodók, gyalogosok, valamint a környező forgalom számára
nincsen semmilyen épületbiztonsági kockázat a munkálatok végzése közben
biztonságos és praktikus megoldás minden megközelítési problémára bármilyen magasságban
az alpintechnika alkalmazásával akár 75%-kal csökkenthetőek a kiadások

Az alpintechnika valóban olyan biztonságos, mint ahogy mondják?
Az alpintechnika alkalmazása természetesen lehet veszélyes, de a szakemberek nemcsak felmérik a lehetséges kockázati tényezőket, hanem meg is előzik őket. Magyarországon az alpintechnikai megoldások messze a legjobb biztonsági statisztikával rendelkeznek más megoldásokhoz képest.
Cégünk szoros együttműködésben áll az egészségügyi és biztonsági szervezet szakembereivel.

Miért válasszalak titeket?
Természetesen nem mi vagyunk az egyetlenek Magyarországon, akik ezt a technológiát alkalmazzák, ám csak elégedett megrendelőink vannak.
A visszatérő ügyfeleink aránya átlagosan 60%-os, ami egy magas arány, ha azt nézzük, hogy a maradék 40% közül a nagy hányad csak egyszeri szolgáltatást igényel.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkavégzés helyszínén a megbeszélteknek megfelelően pontosan jelenjünk meg, tiszta és rendezett helyszínt hagyjunk magunk mögött és az ígért munkát az ügyfél megelégedésére, valamint a szerződésben rögzített költségkeret betartásával végezzük el.

Minden esetben szoros kapcsolatban vagyunk és egyeztetünk az ügyféllel – hiszen a pontos és megfelelő információáramlás elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez.
Munkatársaink magasan képzett és motivált szakemberek – felszereléseink a legmagasabb színvonalúak.

Milyen magassági korlátig végeztek munkát?
Jó hírünk van: nincsenek magassági korlátok.

Milyen súlykorlátig végeztek munkát?
Megfelelő rögzítéssel körülbelül 150 kg-os teher biztonságos mozgatására van lehetőség.

Hogyan tudom megnézni a felmért problémákat?
Digitális fényképezőgépet használva azonnali felvételekkel tudunk szolgálni a kérdéses területekről. A fotókat még a helyszínről el tudjuk küldeni Neked e-mailben. Igény esetén akár felügyeljük és segítjük, hogy az ügyfél saját maga is leereszkedjen a helyszínen.

Mit használtok rögzítési pontként?
Az alpintechnika lényege a biztonságos flexibilitás. A jelenlegi szabályzásoknak megfelelően képzett szakembereink fel tudják mérni, hogy a lehetséges rögzítési pontok alkalmasak-e. Szinte minden helyszínen tudunk elégséges önálló rögzítési pontot találni. Azon kivételes esetekben, mikor nincs megfelelő rögzítési pont, akkor szerelhető rögzítő csavarokat alkalmazunk, vagy legvégső esetben akár az épület ellenkező oldalán a talajszinthez rögzítjük a szerkezetet.

Milyen költséggel jár a helyszín megtekintése, és az árajánlat kérése?
Nem számolunk fel külön díjat a helyszíni felmérésért.

Titoktartás
Minden hozzánk elektronikusan beérkező adatot, információt bizalmasan és korrekt módon kezelünk, valamint azt nem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére.

Keress fel minket, és megtaláljuk számodra a legszakszerűbb megoldást!

Brandt Alpintechnika
0630-9628-941
1114 Budapest, Bocskai u 19.